Zalm en pasta, wat kan hier nou mis aan gaan? Eigenlijk helemaal niks. Zelf vind ik dit recept dus erg lekker, daarnaast is het nog makkelijk en snel te maken ook, vandaar dat ik het graag met jullie deel. Ik heb zalm met huid gebruikt, maar de huid ervanaf getrokken, dit kun je zelf natuurlijk ook gemakkelijk doen. Dit recept is voor 2 personen en duurt ongeveer 30 minuten om te maken.
Ingrediƫnten voor 2 personen:

Bereiding Goed Lekker Past zalm met Witte Wijn saus:
- Snipper de knoflook fijn en bak deze in de pan op een laag vuur aan. Zet ondertussen een pan water op.
- Kook de pasta in het water, voeg hier een scheutje (olijf)olie aan toe en een snufje zout, laat koken tot al dente/beetgaar.
- Voeg de zalmfilets en de dille toe aan de pan met knoflook, laat even aanbakken.
- Voeg nu de witte wijn toe, een flinke scheut. Bak hierna de verse spinazie in deze pan, zoals je ziet slinkt dit enorm, roer goed door en zorg dat de zalm ook in stukjes breekt.
- Laat even door bakken/koken zodat de wijn licht indikt, voeg 1 eetlepel pastawater toe aan de pan.
- Haal de pasta uit de pan en voeg toe aan de zalm. Zet het vuur uit.
- Voeg nu de kruidenkaas toe aan het mengsel en roer dit goed er doorheen.
- Eet smakelijk!
Heb jij nou ook zo enorm lekker zitten smullen van dit gerecht met heerlijke, pasta zalm met witte wijn? Ik wel in elk geval! Deel dit gerecht om te zorgen dat ook jouw naasten een heerlijke maaltijd kunnen serveren. Vergeet ook niet om een reactie achter te laten hieronder! Benieuwd naar alle andere hoofdgerechten? Klik dan hier. Laat ook even een rating achter voor de mensen die dit gerecht ook willen maken met de gele sterren.
Reactie plaatsen
Reacties