Dit Goed Lekker gerecht met heerlijke zalm die helemaal rood is door de bietenmarinade waarin deze gemarineerd is. De creme die op het bord te zien is wordt later ook toegevoegd aan de website. Dit blogartikel is gefocust op de Zalmfilet. De bereidingstijd is zo'n slechts 6 minuten, het marineren kost echter zo'n 8-12 uur.... Dit recept is voor 4 personen.
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Bereiding GoedLekker Rode Zalm in Bietenmarinade:
Dit wordt wellicht mijn kortste uitleg ooit m.b.t. het maken van een gerecht. Hierbij het stappenplan:
- Gooi alles van het lijstje hierboven bij elkaar en laat dit minstens 8 uur in de koelkast staan (hoe langer je het laat staan des te beter de marinade in de zalm trekt, dit kan zelfs tot 36 uur!!).
- Haal de zalm uit de marinade en bak deze gaar, ongeveer 3-4 minuten per kant moet voldoende zijn in een hete pan met een klein beetje olijfolie.
- Zoals je ziet heb ik nog het een en ander op dit bord liggen naast de Zalm, de groenten zijn gekookt in groentebouillon en de crème wordt in een andere blogpost behandeld, zie de crème post hier bij de pastinaak pagina! Deze crème kan met elke groente gemaakt worden.
- Eet smakelijk!
Heb jij nou ook zo enorm lekker zitten smullen van dit gerecht met in bietensap gemarineerde zalm? Ik wel in elk geval! Deel dit gerecht om te zorgen dat ook jouw naasten een heerlijke maaltijd kunnen serveren. Vergeet ook niet om een reactie achter te laten hieronder! Benieuwd naar alle andere hoofdgerechten? Klik dan hier. Laat ook even een rating achter voor de mensen die dit gerecht ook willen maken met de gele sterren.
Reactie plaatsen
Reacties